10 jaar Topvrouwen Bouw & Infra | Van meisje naar vrouw

Tien jaar Topvrouwen Bouw & Infra. Van meisje naar vrouw.

De hele dag broed ik op woorden, maar ik vind ze niet. De hele dag voel ik blijdschap, ontroering en energie tegelijk. Topvrouwen Bouw & Infrabestaat 10 jaar en vandaag exact 1 jaar als officiële Stichting.

Nu het grootschalig vieren even niet mogelijk is door Corona, liep ik afgelopen weekend met mijn gedachten door de mooie memorylane. Ik zie mijzelf tien jaar geleden nog voor me als jonge vrouw.

Met de zenuwen in mijn lijf allerlei vrouwen interviewen, onderzoekend of er behoefte was aan een nieuw vrouwennetwerk. En toen de 1e 35 vrouwen volmondig 'JA' zeiden, waren de 1e 100 leden al snel een feit. Hoe makkelijk het organiseren van events mij ook afging, hoe moeilijk het op de zeepkist kruipen was. Maar al die mooie vrouwen, met hun zichtbare en hun verborgen talenten, die baat hebben bij netwerken in een veilige & inspirerende omgeving die wij creëeren, maakte de drive om dit netwerk te laten groeien groter.

Én? Ik groeide zelf net zo hard mee. Van meisje naar vrouw. Van werknemer naar ondernemer. Van zelfstandig, naar mede-eigenaar van drie bedrijven. Van 35 naar 950 leden, en sindskort met Lenneke Muller

Wanneer vrienden vragen hoe het met mij gaat?

Stuur ik vaak een foto. Want die zegt alles.

Nu óók.

TERUG. naar HOME

10 jaar Topvrouwen Bouw & Infra | Van meisje naar vrouw Lees meer »

Zullen we stoppen: met het woord feminist(e)? Lees meer »

Hoe serieus nemen vrouwen zichzelf eigenlijk? Lees meer »

De bekering van de commerciële tijger Lees meer »

Hoezo voor jou geen steile leercurve? Lees meer »