TOPVROUWEN IN DE BOUW & INFRA

Topvrouwen Bouw & Infra is een zakelijk en professioneel netwerk waar vrouwen hun strategisch netwerk kunnen uitbouwen en hun opgedane kennis en ervaringen met betrekking tot hun carrière met elkaar kunnen delen. Dit met als doel dat vrouwen handvatten krijgen voor hun loopbaanontwikkeling en gestimuleerd worden door te stromen naar topfuncties binnen de technische sector, zodat in de Top meer rendement uit diversiteit gehaald kan worden.

 

DOEL: "Vrouwen stimuleren door te stromen naar hogere functies en Topfuncties"

 

Achtergrond van het netwerk op HBO niveau

Opgericht in 2010 en nu al met méér dan 1000 actieve vrouwelijke aangeslotenen op minimaal HBO-niveau telt Topvrouwen in de Bouw en Infra mee als hét netwerk voor vrouwen in of onderweg naar ‘topfuncties' binnen de technische sector. Het netwerk is opgericht door Nina van Arum, tevens oprichter en mede-eigenaar van Provades. Als ondernemer, adviseur en netwerker stimuleert en ondersteunt zij vrouwen in hun carrièreontwikkeling. In 2010  zocht ze een manier om dit grootschaliger te doen. De oplossing vond ze in het creëren van een laagdrempelig platform. Dit platform groeide uit tot het huidige netwerk Topvrouwen Bouw & Infra.

 

Netwerk activiteiten - training & workshops

Deze website ondersteunt dit netwerk en is een aanvulling op het gebruik van diverse Social Media als bijv. onze Linked-In pagina en Twitter. Echter de ervaring leert dat geen enkel netwerk sterk genoeg blijft als de aangeslotenen elkaar niet persoonlijk ontmoeten. Reden waarom er 2 x keer per jaar een bijzondere netwerkbijeenkomst wordt georganiseerd.
Daarnaast worden er regelmatig trainingen en workshops aangeboden. Middels de activiteitenkalender/agenda blijf je hiervan op de hoogte.

Sponsors

Het netwerk kan niet zonder sponsors. Al onze netwerkbijeenkomsten vinden plaats op uitnodiging van bedrijven binnen de technische sector. Deze bedrijven stellen hun locatie en ruimte beschikbaar voor de organisatie van onze netwerkbijeenkomsten. Arcadis, RoyalhaskoningDHV, Heijmans, ASR nederland b.v., van Hattum en Blankenvoort en Aveco de Bondt hebben de leden van het netwerk Topvrouwen al eens welkom geheten.  Ook een bijeenkomst hosten en nieuwsgierig wat je er voor terug krijgt? Neem hier contact op.

 

indruk van bijeenkomsten?

Er zijn nog geen berichten.

TERUG. naar HOME