Toe aan een zakelijk en professioneel netwerk

Een zakelijk netwerk, waarbij het juist niet gaat om “performen”?
Het doel van het topvrouwen netwerk is meer vrouwen in de topfuncties te krijgen

sluit je aan bij topvrouwen

Toelatingseisen

Een technische opleiding of functie binnen de technisch sector op minimaal MBO niveau.

 

Contributiekosten

Géén! Topvrouwen gelooft in waardebepaling achteraf. Wat inhoudt dat je na een netwerkbijeenkomst zelf je bijdrage bepaalt. De gastvrouwen zullen je vragen wat de bijeenkomst jou waard is geweest. Ter plekke kun je een contant bedrag geven, of je schrijft een bedrag op je visitekaartje (excl. btw) en kunt een factuur ontvangen voor dit bedrag. De één draagt 50 euro bij, de ander 250 euro. Het is maar net wat de bijeenkomst je heeft gebracht en opgeleverd.

 

Waar ga je mee akkoord als je aangesloten bent bij Topvrouwen Bouw & Infra


Het waardebepaling achteraf systeem is mooi, maar ook elke keer weer uitdagend. Je afmelden voor bijeenkomsten waar je niet voor betaalt, is soms net wat makkelijker. Noodzakelijke uitgaven vooraf, én de catering die van tevoren moet worden besteld, maken het nodig deze voorwaarde in te voeren. Op deze manier wil het netwerk de vrijblijvendheid van deelname beperken. Immers deelnemers rekenen op jouw komst. 

 

Als aangeslotene financieel voordeel bij Workshops en Trainingen!

Trainingen van en voor Topvrouwen. Aangeslotenen van Topvrouwen Bouw en Infra mogen profiteren tegen gereduceerde tarieven van workshops en cursussen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat onze samenwerkingspartners het doel van het netwerk om meer vrouwen naar de top te krijgen onderstrepen. Om deze reden kunnen de workshops en trainingen georganiseerd door het netwerk 25% onder de markttarieven aangeboden worden.

 

Inschrijfformulier

Heb je interesse om je aan te sluiten bij topvrouwen? Vul in onderstaand formulier je gegevens in. Wij beoordelen je aanvraag en nemen vervolgens contact met je op.

 

MBA
WO
HBO
MBO
Mezelf aansluiten bij het netwerk Topvrouwen.net
Meeschrijven op de website Topvrouwen.net
Spreken op een bijeenkomst van Topvrouwen.net
Anders:
Ja
Nee
Anders:
Ja
Nee
Per mail
Per whatsapp

* Deze velden zijn verplicht.
TERUG. naar HOME