Online TOPVROUWEN event

Stichting Topvrouwen Bouw & Infra organiseert een inspirerend event voor vrouwen in de technische sector.

16 maart 2021 is het zover!!

Zet een groot kruis op deze datum in je agenda tussen 14:00 en 16:00 en zorg dat je een goede zitplek heb, want...

Het is hoog tijd voor ons tweede grote live online event, lees in deze mail ons programma en met welke inspirerende & indrukwekkende keynote we een bijzondere middag voor jullie gaan neerzetten!

Dit event is dit keer voor iedere vrouw opengesteld, we vragen een bijdrage achteraf. Als je hiertoe niet in staat bent door omstandigheden, ben je evengoed welkom om je te laten inspireren om juist uit die omstandigheden te komen.

Ons event met Julia Wouters van afgelopen september bij de Rabobank met meer dan 100 dames was een groot succes.
Voor ons was het de eerste keer om in zo’n mooie livestream studio te mogen werken met 8 camera's op je snufferd! Maar wat gaf het een energie en wat werden we bedolven onder de positieve reacties van vrouwen. De opname ervan is nadien heel vaak bekeken!

We hebben Rabobank Real Estate & Finance opnieuw bereid gevonden om hun livestream studio aan ons ter beschikking te stellen. Hier zijn we ontzettend blij mee en dankbaar voor. Gaaf is dat aan ons event van 16 maart niet alleen dames uit ons netwerk deel zullen nemen, maar ook dames van het Rabobank Womens Network.  

En.... wat hebben we een TOP-programma!  We hebben Kiki van den Berg als rolmodel en topvrouw aan tafel, maar vooral... een geweldige keynote spreker!

Laat je inspireren en verrassen door niemand minder dan Joyce de Ruiter!

"JE WORDT DOOF EN BLIND"

Op haar zestiende kreeg Joyce de diagnose Ushersyndroom: “je wordt doof én blind”. Langzaam verliest ze haar twee zintuigen waarmee ze communiceert en zelfstandig kan functioneren. Ze leeft in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? Ondanks alles ziet Joyce de wereld positief, want zoals zij zelf zegt: “Ik hoef niet te kunnen zien om een visie te hebben én ik hoef niet te kunnen horen om gehoord te worden.”


IK MELD MIJ HIER DIRECT AAN VOOR DIT SEMINAR


OMGAAN MET VERANDERINGEN

Veranderingen krijgen we allemaal op ons pad en deze doen een enorm beroep op onze persoonlijke wendbaarheid. De Corona crisis is daar voor velen van ons een voorbeeld van.
Kies je er in dat soort situaties voor om je te laten leiden door angst en vast te willen houden aan het oude vertrouwde? Of zie jij momenten van verandering als een kans om van te leren en te groeien?

Kortom: hoe wendbaar ben jij?

Joyce is auteur van o.a. ‘Niet horen Niet zien Niet zwijgen’.

Als spreker tijdens het Topvrouwen congres op 16 maart 2021 vertelt ze over hoe ze haar persoonlijke uitdagingen om heeft kunnen buigen van een bedreiging naar een kans. Ze deelt haar prachtige levensverhaal met haar beste persoonlijke inzichten gecombineerd met de psychologie van veranderen.

Je ontdekt dat iedere verandering de katalysator of voedingsbodem kan zijn voor toekomstige kansen en successen.


DUS WAT KIES JIJ: ONDERUIT OF VOORUIT? LIJDEN OF LEIDEN?

Na deze bijeenkomst zal je niet alleen geïnspireerd zijn door Joyce, maar heb jij ook prachtige tools over hoe jij om kunt gaan met veranderingen in je leven. Hoe houd jij de leiding in je leven?

Wij hebben er ontzettend zin in en kijken uit naar jouw deelname. Breng het event ook onder de aandacht bij jouw vrouwelijke collega’s, vriendinnen, zussen, etc.

Wij kijken uit naar een gaaf event en willen graag zoveel mogelijk dames inspireren! En dat is het voordeel van online, dat biedt in aantallen meer mogelijkheden, dus wil jij die éne (loopbaan) vriendin, zus óf collega meenemen?

Doen!

Meld jezelf hier aan voor het event van 16 maart en blok 14:00 - 16:00 in jouw agenda


PROGRAMMA

13:55 - 14:00 inloggen in online omgeving
14:00 - 14:15 Nina van Arum & Lenneke Muller, initiatiefnemers Stichting Topvrouwen Bouw & Infra
14:15 - 14:30 Interview Kiki van den Berg, executive vice president hr transformation office/digital transformation at Rabobank
14:30 - 15:30 Keynote Joyce de Ruiter - "Omgaan met verandering"
15:30 - 16:00 Q & A Joyce de Ruiter, Nina en Lenneke beantwoorden samen met Joyce vragen vanuit de online zaal


KOSTEN - DE ROZE BUTTON

JIJ bepaalt wat je betaalt! Zo houden wij de mogelijkheid om aan elke vrouw deze informatie en lezingen beschikbaar te stellen, wat hun situatie ook is.
Na de lezing ontvang je een e-mail met een roze donatie button zoals in deze e-mail ook zichtbaar is.
Dan heb je verschillende opties:

- je drukt op de roze button en doneert dat bedrag wat jij de bijeenkomst waard vindt
- je wilt de kosten voor dit zakelijke seminar declareren bij je werkgever of vanuit jouw bedrijf betalen. Dan stuur je een e-mail met het bedrag exclusief btw inclusief jouw adresgegevens naar info@topvrouwen.net


De één draagt 25 euro bij, de ander 250 euro. 
Het is dus maar net wat de bijeenkomst jou brengt en oplevert.


NO-SHOW BELEID

Een live stream, voorbereidingen en een gastspreker kosten geld.
Bij een no-show, of een afmelding binnen 24 uur voor aanvang van de bijeenkomst, zullen wij een no-show factuur sturen van 25 euro excl. btw.

 

TERUG. naar HOME