WEBINAR Hoe geef ik mijn ambities praktisch vorm? Max leeftijd 30 | Nina van Arum | 13 okt
  • WEBINAR Hoe geef ik mijn ambities praktisch vorm? Max leeftijd 30 | Nina van Arum | 13 okt 1
  • WEBINAR Hoe geef ik mijn ambities praktisch vorm? Max leeftijd 30 | Nina van Arum | 13 okt 2

WEBINAR Hoe geef ik mijn ambities praktisch vorm? Max leeftijd 30

Nina van Arum

€ 49,00 Inclusief 21% BTW
Beschikbaar
  • Aantal deelnemers:maximaal 30
  • Datum:13 oktober 2020
  • Tijd:15:30 - 17:00
  • Locatie:Online via Zoom

Word je moe van al die gelikte carrière tips?

Wij ook.
Dit webinar is voor vrouwen die door de bomen het bos niet meer zien door al die ontelbare tips en adviezen op het gebied van carrière en ambitie die je online om je oren vliegen.

Terwijl je duidelijk wél het verlangen hebt om gehoor te geven aan jouw ambities en innerlijke drive, voel
je de regie opt dit moment even niet meer.

Herken je jezelf in onderstaande?
Dat je soms de drang voelt om een vergadering over te nemen, omdat je weet dat je het kunt en omdat je voelt dat het vastloopt? Maar je dan toch (weer) jouw mond dicht houdt en blijft zitten? Of: Je hebt echt moeite om jezelf meer zichtbaar te maken binnen het management, terwijl er dit jaar een plek vrij gaat komen in het MT. Je denkt en fantaseert over jezelf op deze positie, maar je deelt het niet en de kans gaat waarschijnlijk aan je neus voorbij. 

Dan is dit webinar uitermate geschikt voor jou.
Dit webinar is voor vrouwen met nog voor de buitenwereld verborgen ambities die zichzelf beginnen te realiseren dat ze hun persoonlijke "board of advisory" nog niet op orde hebben. En langzaam beginnen in te zien dat er zonder plan, niets veranderd.

Hoog tijd dus om eerste stappen hierin te gaan zetten en je in te schrijven voor dit webinar.
Blijf dus niet achter die pc zitten zitten peinzen of met je neus in die smartphone zitten kijken naar andere vrouwen die het wél gemaakt lijken te hebben.
Echt. Er is nog geen robot uitgevonden, of digitale cursus die jou kan spiegelen of kan helpen.
Of kan aanvoelen wat jouw verborgen verlangen is met betrekking tot jouw ontwikkeling. Daar heb je een ander voor nodig. Daar heb je mensen voor nodig die jou de weg wijzen.

Wil jij een eerste stap maken in hoe je jouw ambities nou echt praktisch in kaart brengt en tot actie over gaat?

In een uur tijd beantwoordt Nina van Arum al jouw vragen met betrekking tot jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities. Wij geloven dat je jezelf prettig moet voelen bij de persoon die de online sessie geeft. We adviseren je dan ook even op het Linkedinprofiel te kijken van onze trainers, zodat je kan "voelen" of het bij je past.

Investering?
Kosten? Helemaal niets, sessies door de Stichting zelf georganiseerd, zijn altijd gratis. Wij geloven wel in een waarde achteraf, net zoals je bij onze evenementen gewend bent, had je er iets aan? Dan ben je natuurlijk wel altijd vrij om een vrijwillige bijdrage te doen aan de Stichting, zodat we onze missie en activiteiten kunnen voortzetten. Na de sessie ontvang je een link waar je vrijblijvend een donatie mee kunt doen aan de Stichting, zo heb je niet alleen in jezelf geinvesteerd, maar doe je dat ook in de toekomst van andere vrouwen.

Nina van Arum is directeur van Provades B.V., oprichter van Stichting Topvrouwen Bouw & Infra en mede-eigenaar van een internationaal kledingbedrijf en moeder van drie. In al haar initiatieven is vooral haar inzet voor anderen terug te vinden. Met betrekking tot vrouwen is haar missie: "Ik wil op grote schaal vrouwen bewust maken van hun talent(en) en mogelijkheden, niet alleen binnen de bouw -en infrasector, niet alleen voor vrouwen in Nederland in het algemeen, maar ook binnen alle kwetsbare doelgroepen die onze wereld kent"

Naar het producten overzicht

TERUG. naar HOME