NIEUWSBRIEF TOPVROUWEN

Dinsdag is het zover. Het online event van Topvrouwen Bouw en Infra,

Maar we hebben jouw aanmelding nog gemist en wij vinden het natuurlijk hartstikke leuk wanneer jij ook mee doet!

Misschien vergeten? Geen probleem, je kunt je hier nog aanmelden.


Je volgt ons vast ook op Linkedin. Maar.. wauw! 120 leuke en energieke vrouwen uit de technische sector hebben zich al aangemeld en 29 september tussen 13:00 en 15:00 een uitgebreide lunch geblokt in de agenda.WAT IS ER TOCH VEEL ONNODIG ENERGIEVERLIES, HOE IS DAT VOOR JOU?

120 vrouwen die energie verliezen aan allerlei onbegrijpelijke maar pijnlijke zaken die in een dominantie sfeer om hen heen gebeuren, meldden zich al aan. Het valt ons op dat echt iedereen er mee te maken heeft! Tijd om dat te veranderen toch?

Nu kan het zijn dat jij te allen tijde serieus wordt genomen, jouw duidelijkheid nooit als kribbig wordt gezien, je niet als "meisje" of  "jonkie" wordt behandeld en jij het verbale geweld of de verschillende dominantie strategieën die om jou heen bewegen niet persoonlijk aantrekt.

Als dat zo is? Dan is dit online event niet zo geschikt voor jou deze keer, en raden we je vooral aan onze agenda in de gaten te houden.

Is dit wel herkenbaar?

Dan hebben we misschien al wel veel aanmeldingen, maar JIJ zat er nog niet bij. En wij willen natuurlijk dolgraag dat ook jij er bij bent. Want ook jij bent deze sessie meer dan waard. Meld je gauw aan voor de laatste plaatsen.


WAAROM ER AL ZO VEEL VROUWEN NIEUWSGIERIG ZIJN NAAR KEYNOTE JULIA WOUTERS?

Om 2 simpele redenen.

1. Ze zijn besmet met onze energie en enthousiasme om met en van elkaar te leren
2. Ze willen begrijpen hoe dat zit met al die dominantie strategieën die er om hen heen plaatsvinden.
    En dan vooral, hoe herken je ze? En hoe laat je ze jou niet persoonlijk raken?

Jij hebt je nog niet aangemeld. Dit is jouw laatste kans je in te schrijven voor dit online event. Wat je moet doen?
Nou, een lekker plekje voor jezelf zoeken tussen 13:00 en 15:00 om online te genieten van ons event én onze keynote Julia Wouters.

Meld je hier aan

Of lees nog even verder...


WORD DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Natuurlijk ben jij onze keynote Julia Wouters al gaan volgen op Linkedin, wat een interessante dingen doet zij he? Ongelooflijk hoe vaak zij nu in beeld komt in de media, tof om zo'n topvrouw op ons event te hebben. Wij kennen haar inmiddels en weten hoe toegankelijk en down to earth ze is. Maar ook wij zijn dat, daarom vinden we het zo leuk dat je komt, wij zijn onszelf en jij kunt dat ook zijn. Onze laatste post over het event laat zien hoeveel liefde en plezier wij als organisatoren stoppen in deze events voor jullie!


WE ZIJN TROUWENS VOLOP IN BEWEGING

Natuurlijk zijn we alweer druk met allerlei andere dingen, want we hebben Catharina Rinzema, kandidaat Europese parlement, weten te strikken voor ons wekelijkse online lunchsessie. Nina interviewt binnenkort KEK MAMA redacteur Helene van Santen, en we schrikken hoeveel interesse er is (noodzaak dus) in de  exclusieve seminars. ... vooral het aantal managers en teamleider die interesse hebben in de emotionele veiligheid sessie. Dat zegt veel over de huidige cultuur in de sector (of maatschappij?)


BELANGRIJK: OVER DINSDAG!

Als jij je alsnog aanmeldt betekent dat jij een link krijgt voor onze interactieve live stream met polls e.d. Het enige wat we van jou vragen is dat jij een relaxte plek zoekt, zodat we letterlijk om 13:00 met elkaar af kunnen tellen. Vervolgens gaan we 2 uur in volle ontspannenheid, plezier  en interactiviteit met jullie aan de slag. Vanuit de online studio bij Rabobank Nederland zitten we in een heuse talkshow setting helemaal klaar om jullie te verrijken.


RABOBANK RULES OP GEBIED VAN DIVERSITEIT - INTERVIEW NINA MET ROEL VD BILT

40% in het bestuur, 40% in de groepsdirectie en 33% in het senior management.
WAUW! Rabobank biedt haar fantastische studio aan voor onze online event. Dan kunnen we als
Topvrouwen Bouw & Infra op zijn minst de directeur eens aan zijn tand voelen over diversiteit toch?

Nina ging best wel zenuwachtig als een heuse RTL Boulevard verslaggever de studio in bij Rabobank.
Maar het werd leuk en vooral zinvol. Het korte interview laten we dinsdag zien. En een inzicht wat het ons opgeleverd heeft: Elk webinar, interview, panel of workshop waarvoor je gevraagd wordt? Dat zijn echte
heuse kansen om vlieguren te maken in je professionaliteit. Voor Nina lag hier ook weer een enorme groei
in haar spreek-leercurve. Doen, doen, doen.. is het devies.


WE ZIJN MET 120 VROUWEN UIT DE TECHNISCHE SECTOR TEGELIJK ONLINE

Buiten het feit dat Lenneke en ik het echt wel leuk-spannend vinden om ons eerste online event neer te zetten, en we live events enorm missen, merken we dat de goede energie ook online met elkaar te maken is.


ENERGIE

Geloven jullie in energie? Dat wat je uitstraalt of in energie creert ook weer energie aantrekt en verspreid? Wij wel!
Wij zijn zo vol van het boek van Julia Wouters, dat onze uitstraling en energie ervoor zorgt dat veel mensen het kopen, lezen en veel vaders en mannen het boek bestellen voor hun dochters. Gaaf toch?
Zo laten wij zien dat je met zijn tweeën ook echt bewegingen in gang kunt zetten.


ZULLEN WE ER NOG EEN SCHEPJE BOVENOP DOEN?

Met 120 vrouwen kunnen we in de aanloop naar dinsdag nog een veel grotere beweging neerzetten.
Wil je weten hoe?

Ook jij kunt jouw enthousiasme en energie in een bericht posten dat:

1. Je naar dit event toegaat
2. Je vriendinnen, collega's of leuke vrouwelijke relaties uitnodigt om online mee te gaan (leuke gesprekstof bij de koffie nadien)
3. Je maakt jezelf op een energieke manier zichtbaar, wat weer goed is voor jouw professionaliteit

Niks moet, alles mag, maar we weten zeker als we met elkaar bewegen er een grote golf enthousiasme en energie over Linkedin zal gaan.


NA HET EVENT

Na het event krijg je een compilatie en de lessons-learned samengevat in je e-mail, zodat je nog even kunt reflecteren.
In deze e-mail vind je ook de grote roze sponsor button met daarop:

Wat was het je waard?

Je kunt of een reply sturen met je factuurgegevens in geval van declaratie, of direct via i-deal/mollie betalen.
Lenneke en ik doen alle evenementen vrijwillig en missionair, maar voor faciliteren, organiseren en groei hebben we echt support nodig van jullie. Met andere woorden. Met jouw "wat was het je waard?" bijdrage kunnen we onze beweging en energie voor zowel jou, als voor andere vrouwen "onderweg" in de technische sector laten groeien.

Zien we jou ook dinsdag?

TERUG. naar HOME