NIEUWSBRIEF NETWERKBIJEENKOMST 29 SEPTEMBER

De ene keer ben je een bitch, de andere keer weer te lief.


Je kent het vast: Je zit in een vergadering en vindt het moeilijk het woord te krijgen. Als je eindelijk aan het woord bent, word je al snel in de rede gevallen of wordt jouw inbreng maar lauwtjes ontvangen...

Of je hoort via via dat mensen je moeilijk vinden om mee samen te werken, jou zelfs een bitch noemen. Terwijl je zelf het gevoel hebt dat je duidelijk bent maar zeker niet onaardig. Op andere momenten hoor je weer dat je veel te aardig bent. Je vindt het maar verwarrend en het vreet aan je zelfvertrouwen. 

Hoe kom je goed uit de verf? Hoe sta je er als het echt nodig is? Hoe zorg je ervoor dat je gehoord en gezien wordt?  

Leiderschapscoach  en auteur van het boek Zijkant van de macht Julia Wouters weet raad. Zij leert je hoe je opvalt en blijft staan. Ze laat je zien hoe je jezelf kunt blijven en toch impact kunt hebben.

  

Dinsdag 29 september van 13:00 to 15:00 organiseert Topvrouwen Bouw & Infra een live online netwerkevent voor JOU! We mogen dit doen vanuit de webstudio van Rabobank Real Estate & Finance. 

BEN JIJ ERBIJ OM ALLES TE LEREN OVER DOMINANTIE TECHNIEKEN?

Julia geeft een interactieve keynote lezing gebaseerd op haar eigen ervaringen in de media, politiek en als opiniemaker. Ze maakt daarbij gebruik van de kennis en kunde van de Noorse psycholoog Beris Ås. Als eerste vrouwelijke Kamerlid en fractievoorzitter in het Noorse parlement herkende ze vijf manieren waarop haar collega’s haar invloed bewust of onbewust beperkten. Deze mechanismen zijn niet alleen op vrouwen toepasbaar, maar op eenieder die niet tot de dominante groep in een organisatie behoort.

Wanneer iemand deze dominantie technieken op jou toepast, kan dat je zelfvertrouwen ondermijnen. Bovendien zorgt het ervoor dat je minder effectief bent dan je zou willen. Maar als je ze herkent en weet hoe je er mee om kunt gaan, krijg je meer zelfvertrouwen en ben je effectiever.

Julia Wouters leert je hoe je soepel om anderen heen kunt navigeren en geeft je inzicht hoe je dit soort dynamieken in jouw team kunt voorkomen. 

Wil jij er net als 100 andere vrouwen uit de technische sector bij zijn?

Meld je dan via de roze button aan.

Een week voor het event ontvang je de vimeo link waarmee je kunt inloggen voor
dit online event. Het enige wat je dan nog hoeft te doen?
Is een rustige plek zoeken en je laten inspireren!

Lenneke en Nina kijken er in ieder geval naar uit jou (online) de 29e te verwelkomen.

topvrouwen nina van arum lenneke muller

PS We organiseren natuurlijk nog veel meer, kijk hiervoor gerust in onze agenda om te kijken wat er voor jou is.

Tot dan!

Nina van Arum & Lenneke Muller

Stichting Topvrouwen Bouw & Infra

 

TERUG. naar HOME