TOPVROUWEN IN DE BOUW & INFRA

Hoe geef je jouw ambities en zichtbaarheid praktisch vorm - onder de 30

Afgelopen twee jaar op onze events, maar zeker afgelopen weken online mochten wij veel vrouwen uit de technische sector ontmoeten.
Wat ons écht opviel is de groei van leden in de doelgroep 25 - 30 jaar.

Daarom is deze mail is dus ook speciaal voor jullie! We nemen jou en vijftig leeftijdsgenoten hieronder mee in wat ons is opgevallen, maar willen jullie vooral uitnodigen elkaar en ons op te zoeken en te ontmoeten de komende weken.

Lees je mee?


WAT ONS OPVALT

In alle ontmoetingen viel ons één ding op, dat jullie bijna allemaal kampen met dezelfde uitdagingen . En dat wij bij velen van jullie dezelfde onzekerheden signaleerden. We zijn dus benieuwd hoe dat bij jou is,
herken jij de onderstaande vragen van andere vrouwen binnen de techniek?

  • hoe maak ik mijzelf zichtbaar, zonder arrogant te zijn?
  • ik heb eigenlijk te weinig regie over mijn loopbaan, maar ik heb wel ambities, hoe pak ik dat aan?
  • k wil graag een duidelijke pitch of sterker leren spreken, maar hoe?
  • ik voel me niet altijd serieus genomen
  • hoe groei ik in professionaliteit, maar vooral zelfvertrouwen

TOPVROUWEN BOUW & INFRA HELPT JE GRAAG VERDER

Lees in de mail over onze eerste online (kosteloze) sessies voor vrouwen in de techniek 25 - 30 jaar.
Nu al nieuwsgierig? Klik dan hier voor meer informatie of aanmelding (de eerste twee vrouwen vonden ons al spontaan!)


WEET JE WEL HOE UNIEK JE BENT EN WAT ER VOOR HET OPRAPEN LIGT?

Veel vrouwen zijn zich (nog) niet bewust van hun unieke waarde in deze branche en zij hebben zich nog niet eerder gerealiseerd dat een interview in een vakblad of andere media juist daardoor voor het oprapen ligt. 

Of zij zien Linkedin slechts als een zakelijk c.v., terwijl het juist dé plek is om te laten zien wat jouw expertise is, wat je oplost voor klanten, of het platform om zichtbaar te zijn met als een doel: mensen te ontmoeten die bij jou passen! Afgelopen online vragenuurtje kwam nog naar voren, dat door ontbreken van een goede introductie op een groot bouwproject, de topvrouw in eerste instantie als wooncoach of koffiedame werd gezien, terwijl ze werkvoorbereider is. Een goede pitch aan het begin van het project had van pas kunnen komen, maar hoe doe je dat allemaal?


BEST PRACTICES EN VAN ELKAAR LEREN

Het is slecht een notendop van alles wat we vernemen van jullie en we popelen om jullie te ontmoeten en groei in persoonlijke ontwikkeling en jullie zichtbaarheid te stimuleren. En vooral je andere gelijkgestemde vrouwen te laten ontmoeten, want...
wij geloven in de kracht van verbinding en ontmoeting en Corona heeft ook positieve kanten, we hoeven nu niet meer op netwerkbijeenkomsten te wachten om elkaar te ontmoeten of jullie met elkaar te verbinden, We zijn namelijk nu compleet over de online drempel heen. En zien positieve groei in verbinding in onze onderlinge contacten.


Val jij in de categorie 25 -30 jaar en ben je actief in de technische sector dan nodigen we je uit onderstaande sessie te bekijken en te volgen:

HOE GEEF IK MIJN AMBITIES EN ZICHTBAARHEID PRAKTISCH VORM MAXIMUM LEEFTIJD 30 jaar

MA 18 MEI | 20:00 - 21:30 | NINA VAN ARUM

Kosten? Helemaal niets, sessies door de Stichting zelf georganiseerd, zijn altijd gratis. Wij geloven wel in waarde achteraf, had je er iets aan? Dan ben je natuurlijk wel altijd vrij om een vrijwillige bijdrage te doen aan de Stichting, zodat we onze missie en activiteiten kunnen voortzetten.

WE HOPEN JE OP KORTE TERMIJN TE SPREKEN, LIVE, ONLINE OF TELEFONISCH!

En vergeet niet, elk idee, uitdaging of persoonlijke case en/of vragen met betrekking tot zichtbaarheid, persoonlijke ontwikkeling, carrière of allerlei andere zorgen kun je vrijblijvend, veilig en discreet delen in info@topvrouwen.net
Wij denken graag met jou mee.

Namens,

Stichting Topvrouwen Bouw & Infra

Lenneke en Nina

TERUG. naar HOME