AANMELDEN SEMINAR SPREKEN MET IMPACT

Spreken met IMPACT

Review: 'Na deze training heb ik die ene tip meteen uitgeprobeerd en kreeg zelfs applaus!'

Leer 10 maart 2023 hoe je de aandacht vasthoudt tijdens jouw presentatie. Eerlijk? Wanneer jij praat? Kijken ze op hun horloge? Of op hun telefoon? Of... hangen ze aan jouw lippen? Moeilijk hé?

Na dit seminar niet meer!

Leer vrijdagochtend 10 maart 2023 samen met 30 andere vrouwen uit de bouw -en infrasector hoe mensen aan jouw lippen hangen tijdens de vergadering, op het podium of bij een korte presentatie aan een groep.

Je bent toch wel eens naar een cabaretier geweest?  Heb je jezelf toen wel eens afgevraagd hoe zij in eigenlijk een soort van monoloog van 2 uur jou onafgebroken aan hun lippen laten hangen?
En dat terwijl je bij veel presentaties te vaak op je horloge kijkt, afgeleid bent of zelfs gaapt...

Nou... dat kun jij ook leren!

Niemand op jouw werk of in jouw omgeving zit namelijk op een presentatie te wachten of op jouw inbreng tijdens een vergadering waarbij ze niet regelmatig de "trigger" krijgen om op te letten.

Dat gaat vanaf 10 maart dus niet meer gebeuren!

Na een meerdere succesvolle ochtendseminars voor vrouwen uit de technische sector eind vorig jaar, gewaardeerd met een 8,7 hebben wij wederom dit ochtendseminar georganiseerd.Review deelnemer:

Locatie: goed, centraal, prettig parkeren, goede koffie en lunch (fijn eens iets anders dan een broodje)
Ontvangst: een welkom gevoel, ja dat was heel prettig. Ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen maar er hing een fijne vibe waarbij het heel makkelijk voelde om aanwezig te zijn (en je niet verloren te voelen wat wel eens kan gebeuren vooral op grote evenementen). Knap hoe jullie dat bij Topvrouwen keer op keer voor elkaar krijgen.
Over de trainer en inhoud: Bij mij blijft vooral hangen, spring in het veld, energiek er zijn voor mij veel bruikbare tips voorbij gekomen die hopelijk helpen om van een goede spreker een topspreker te maken.

Ik heb gisteren geprobeerd een aantal tips in de praktijk te brengen tijdens een gevraagde bijdrage / presentatie. Je neemt de tips dan toch direct mee. En tijdens de pauze (nog voor mijn officiële presentatie) kreeg ik al complimenten over mijn bijdrage tijdens de vergadering en dat het een goed verhaal was. Nu komt het aan op meer oefenen en doen zodat het ook zonder voorbereiding makkelijker toe te passen is. Dus ja, interessant, leerzaam en graag meer!

Inschrijfformulier

ja
nee
nee, maar ik zou wel graag kosteloos aangemeld willen worden (indien ik binnen de doelgroep val en aan de voorwaarden voldoe)
Ja, ons AVG beleid vind je op de homepage
Nee, ons AVG beleid vind je op de homepage
Persoonlijke uitnodiging
Linkedin
Twitter
Mediabericht
Collega
Studiegenoot
Zakelijke netwerk
Google
Anders:

Om jouw aanmelding en de facturering zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen, willen we je vragen onderstaande gegevens in te vullen.

Factuurgegevens

door omstandigheden 50 euro, ik ontvang graag een plink/tikkie
ik kan het niet declareren dus 100 euro incl. btw
ik kan het declareren dus 199 euro excl. btw
Anders:
een plus vier =

* Deze velden zijn verplicht.
TERUG. naar HOME