Eitje van Topvrouwen.net voor minister

'Je bent een ei zonder vrouw erbij'

Met die leuze heeft Nina van Arum, oprichter van het netwerk Topvrouwen.net, woensdagmiddag 16 januari een ei overhandigd aan Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, bij haar bezoek aan de Infratech beurs in Rotterdam. Van Arum vroeg daarmee aandacht voor de positie van de vrouw in de wereld van de infra- en bouwsector.

De minister was samen met haar Duitse collega Hendrik Wüst aanwezig om de InfraTech innovatieprijs uit te reiken en in gesprek te gaan hoe beide landen omgaan met mobiliteitsvraagstukken.

Bij die gelegenheid bood Van Arum op ludieke wijze het ei aan. Er kon worden gekozen tussen een roze of blauw ei. De minister koos voor het blauwe ei met de tekst 'Je bent een ei zonder vrouw erbij'. Toen haar door Van Arum werd gevraagd aan wie ze het ei wilde geven binnen het ministerie, tikte Van Nieuwenhuizen haar Duitse collega aan en zei in het Duits: 'Du bist ein ...'Daarmee kreeg ze de lachers op haar hand.

Topvrouwen.net, bestaande uit circa 750 aangeslotenen, is een zakelijk en professioneel netwerk waar vrouwen hun strategisch netwerk kunnen uitbouwen en hun opgedane kennis en ervaringen met betrekking tot hun carrière met elkaar kunnen delen.

TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten