Stichting Women inc.

Op het gebied van geld en financiƫn wil WOMEN Inc. dat vrouwen bewuste keuzes maken om zo hun kansen te vergroten.

"WOMEN Inc. zet zich in om de financiële positie van vrouwen te versterken en adviseert de overheid en werkgevers hoe zij hieraan kunnen bijdragen. We stimuleren vrouwen om financieel bewuste keuzes te maken en bieden de tools om dat te doen"

 

WOMEN Inc. weet uit tien jaar ervaring wat er speelt bij vrouwen, maar ook wat er rondom vrouwen speelt in de maatschappij.

Die onderwerpen, vraagstukken, discussiepunten of breekpunten zet WOMEN Inc. op de agenda bij de politiek, het bedrijfsleven, instituten, wetenschappers, overheden en vrouwen zelf om verandering te realiseren.

salaris vrouwen aan de top

Waar is mijn €300.000,-? 
Ik ben er even niet:
I Love Pensioen:

Met kennis over wat er speelt bij vrouwen voert WOMEN Inc. op de thema’s geld spraakmakende campagnes en acties die mensen in beweging brengen. Via publiekscampagnes met opvallende slogans, passend beeld en relevante informatie zorgt WOMEN Inc. voor bewustwording en kennisverspreiding. Daarnaast gaat WOMEN Inc. het gesprek aan met relevante stakeholders zoals het bedrijfsleven, de overheid en vrouwen zelf om écht iets te kunnen veranderen. 

vrouwen aan de top pensioen 

 

 
TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten