Doe wat je nu doet heel goed!

En nee, zeggen wat je goed kan is niet arrogant, een klant moet weten wat je voor hem oplost!

TIP 1

Zorg voor één duidelijk expertise.

TIP 2

Zorg dat je hierin een expert wordt en daar daadwerkelijk op gevraagd wordt vanuit je markt.

TIP 3

Maak je vanuit deze expertise rustig klaar voor de volgende stap.

Er zijn twee groepen vrouwen...

Wij komen vanuit Topvrouwen twee soorten vrouwen tegen. Een groep is al werkzaam op gevorderd-niveau met betrekking tot hun specialisme, maar is zich niet of nauwelijks bewust van het te behalen rendement om dit specialisme door te ontwikkelen tot expert niveau.
De andere groep vrouwen is vooral bezig met hun volgende stap en verliest daarbij het uitbouwen van haar grootste kwaliteit uit het oog. Soms maken ze zelfs de keuze om bijv. hun specialiteit achter zich te laten om een hogere/volgende stap te maken. Waak hiervoor. We zien hierdoor vrouwen uitgeput en gedemotiveerd raken, doordat ze zo druk met die volgende stap bezig zijn. Je kunt hierdoor de kwaliteit in je werk verliezen en zelfs de kans op de nieuwe baan verkleinen

"Zorg dat je zichtbaar en vindbaar bent op minstens één expertise"

Ons advies: Blijf jezelf enthousiast en vitaal ontwikkelen, zorg dat je expert bent en/of wordt in een specifiek onderdeel waarop je veelvuldig "gevraagd" gaat worden. Ondertussen zorg je voor en onderhoud je jouw algemene ontwikkeling (zoals b.v. financieel / bedrijfskundig / leiderschap) en vanuit die positie zal de kans veel groter worden om op een natuurlijke wijze een volgende stap te maken of er zelfs voor gevraagd te worden. 

Weten hoe je meer vindbaar wordt op expertise? Klik hier voor advies van expert Janneke van Heugten.

Als je goed wordt in wat je doet dan:

TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten