TOPVROUWEN NETWERK EVENT 29 NOVEMBER

- hét event waar iedereen zich welkom voelt -

Topvrouwen netwerk-event: "Je moet wel je vinger opsteken"

29 november (let op verschoven van 27 september naar 29 november) is er een nieuw netwerk event.

Op een prachtige locatie in Veenendaal organiseren wij (Lenneke Muller en Nina van Arum) namens Stichting Topvrouwen Bouw & Infra wéér een prachtige gelegenheid voor méér dan honderd professionele vrouwen werkzaam binnen allerlei technische sectoren.

We doen dit al jaren met veel plezier en (veilige) energie en we hebben er vooral ontzettend veel lol in om zoveel interessante en professionele vrouwen bij elkaar te brengen op een event als deze.

Iedereen is én voelt zich welkom bij deze events en dat is keer op keer weer het grootste succes!

Lees hier meer over het event en... meld je vooral aan!

PROGRAMMA

15.30 - 16:00 koffie/thee binnenloop deelnemers
16:00 - 16:15
opening Nina/Lenneke
16:15 - 16:30
Mignon van Holten
16.30 - 17:00
Bianca Knipsel
17:00 - 17:30
Sharon van Herel
17:30 - 18:00
Q & A / Interactie

En dan natuurlijk na alle opgedane inspiratie...

Netwerken/delen/ontmoeten van 18:00 - 20:30

OVER DE LOCATIE

De locatie, waar we jullie gaan ontmoeten en welke ter beschikking wordt gesteld door Mignon van Holten. 
Vonk360 is een van de duurzaamste en meest innovatieve kantoorpanden van de regio Utrecht. Dit unieke kantorencomplex loopt voorop op het gebied van circulaire economie en is voorzien van de nieuwste technieken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: energieopslag in de heipalen, koelplafonds, automatische verwarming, verlichting en zonwering.

Mignon van Holten, Chief Operating Officer van de firma Gito Beheer B.V. is verantwoordelijk voor de transitie van het pand, de verhuur en het beheer. Zij zal jullie alles vertellen over haar carrière en de door haar gemaakte keuzes.

 


DE SPREKERS

Bianca Knispel en Sharon van Herel zullen jullie meenemen in hun indrukwekkende carrières, tips en tops delen en vooral inspireren. We gaan ook op een interactieve manier aan de slag met jullie eigen carrière.

OVER BIANCA...

Bianca Knispel is CEO OHRA en Directeur Retail Schade & Zorg binnen Nationale-Nederlanden. Met haar jarenlange ervaring in de verzekeringswereld weet ze als de beste hoe te opereren in deze omgeving en stond ze al meerdere malen in de top 20 van de AM 100 topvrouwen. Binnen Nationale-Nederlanden is zij een van de key players die zich inzet voor female empowerment en heeft ze onder andere het NN Women in Leadership Netwerk opgericht. Zij zet zich naast haar werk bestuurlijk in voor de sport in de raad van toezicht van de KNSB. Op het netwerkevent geeft Bianca een inkijk in hoe jezelf te bewegen binnen (internationale) cultureel diverse omgevingen en hoe daar je doelen te bereiken. Daarnaast bespreekt ze het belang van authenticiteit, hoe je met inzet van jouw eigen krachten en interesse je carrière vorm kan geven.

OVER SHARON...

Sharon van Herel is Managing Director bij HDI Global NL. Hoewel ze droomde van een carrière als advocaat verruilde zij de advocatuur voor de verzekeringswereld. Een wereld die je met recht een mannenwereld kunt noemen. Vergelijkbaar dus aan de bouw & infrasector. Sharon neemt ons mee in hoe je zelf de touwtjes in handen neemt in je carrière en waarom je er nooit klaar voor bent, dus gewoon moet doen. Tevens neemt ze je mee in de bewuste keuzes die zij maakt over hoe ze haar tijd indeelt, zodat ze er ook een leuk privéleven op na kan houden. En dat dat niet ten koste hoeft te gaan van je carrière. Sterker nog, Sharon is benoemd tot een van de 75 meest invloedrijke vrouwen in de verzekeringsindustrie.

DUS ZET 29 NOVEMBER IN JE AGENDA EN WAT FIJN ALS OOK JIJ ER BIJ BENT...

Wij faciliteren en organiseren niets liever dan inspirerende netwerkbijeenkomsten met een veilige & prettige sfeer waar IEDEREEN zich welkom voelt!

Bijeenkomsten met lekker en gezond eten & drinken, het ontmoeten van andere vrouwen uit de technische sector en inspirerende gastsprekers. Dat is wat wij belangrijk vinden.

Onze uitstekende (en voor vele inmiddels vertrouwde gezichten) gastvrouwen Arda en Rachel zullen jullie weer van harte verwelkomen.

KOSTEN?

Die bepaal je achteraf, je kunt na de bijeenkomst een bijdrage doen bij onze gastvrouwen of een bedrag noemen. 

(Bijdragen variëren tussen de 75 -250 euro) maar vrouwen/studenten met bepaalde financiele omstandigheden zijn ook welkom. Geld maar zelfontwikkeling en het maken van nieuwe contacten nooit in de weg staan.

Dan ontvang je van Stichting Topvrouwen Bouw & Infra een factuur zodat je deze kunt declareren.
Zo blijven onze bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk.

Dus 29 november, kruis in je agenda, tijd voor professionele JOU-TIJD!

VIA ONDERSTAAND FORMULIER KUN JIJ JEZELF AANMELDEN

ja
nee
nee, maar ik zou wel graag kosteloos aangemeld willen worden (indien ik binnen de doelgroep val en aan de voorwaarden voldoe)
Ja

Wat leuk dat je komt en leuk als je anderen op dit event attendeert.

Ja, ons AVG beleid vind je op de homepage
Nee, ons AVG beleid vind je op de homepage
Online sessie: Raad van Commissarissen wat is het en hoe kom je er in? (check de agenda)
Online sessie: Linkedin Zichtbaarheid & Profilering
Online sessie: Maken van ambitie-plannen
Online sessie: Reflecteren & plannen maken
Online sessie: Voorbereiden van eindejaarsgesprek
Online sessie: Salarisonderhandeling hoe pak je dat aan?
LIVE: Spreken met IMPACT (check de agenda op de site voor plek)
Ik zou jullie sowieso eens willen spreken, willen jullie me eens bellen?
Excl. coaching
Anders:

Om het event méér kwalitatieve inhoud te geven (buiten het netwerken onderling om) zijn we benieuwd naar jouw input, zie onderstaande vraag.

Ok, duidelijk!

Onze bijeenkomsten kenmerken zich door de veilige en prettige setting. Onze gastvrouwen ontvangen je met een warm welkom!

vier plus zes =

* Deze velden zijn verplicht.
TERUG. naar HOME