Pauline van Aken over...

“Durven spreken en stralen… en je gehoord en begrepen voelen!”

Volg op facebook Volg op twitter Volg op LinkedIN Bekijk de website

Tip 1

Belangrijk: bereid een belangrijke boodschap doelgericht voor. “If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough!” – Einstein – Bepaal vooraf aan je boodschap welke drie kernwoorden voor jou van belang zijn om over te brengen.
Pauline van Aken

Tip 2

Belangrijk: zorg dat je boodschap bij je toehoorder(s) binnenkomt. Alleen informeren van hen is onvoldoende. Visualiseer, bind en boei je publiek. Wees inspirerend, motiverend, of stimulerend. Creëer de gunfactor en maak het verschil.

Tip 3

Belangrijk: besteed voldoende aandacht aan hóe je communiceert. “Wie de vorm geweld aandoet, beschadigt namelijk ook de inhoud!” Wanneer je vanuit de Ik-vorm durft te spreken, ben je duidelijk en effectief.

 BOEIEND PRESENTEREN, HOE DAN?

 
In onze maatschappij wordt het steeds belangrijker om goed zichtbaar te zijn. Ofwel: Jezelf Personal Branden en Boeiend Presenteren.

 

"Mijn missie is jou inspireren en ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling,

zodat jij en ik ervaren dat jij jezelf met jouw boodschap boeiend,

ontspannen en met plezier presenteert"

 

Het gaat niet meer alleen om wát je doet, het gaat vooral om hóe je iets doet en waarom je het doet. Weet dus wat je wilt bijdragen aan de organisatie enwaarvoor mensen bij jou moeten zijn. Je boodschap kernachtig en boeiend overbrengen, vanuit jouw visie en missie. Durven spreken en stralen,
waarbij jij je gehoord en begrepen voelt. Ik voel me als een vis in het water wanneer ik mensen uit de media, politiek en het
bedrijfsleven op een hoger plan mag helpen. Samen werken aan hun boodschap, communicatie en presentatie. Ze hierbij helpen authentiek te zijn met een eigen stemgeluid. Authentiek zijn betekent voor mij dat ik leef en werk vanuit mijn diepste zingeving (missie) en dat ik mijn kernwaarden leidend laat zijn, in mijn gedrag en communicatie als vrouw, moeder van twee kinderen, presentator, trainer en auteur.

 

Klik hier voor workshops van Pauline van Aken voor Topvrouwen

 

FOTO'S.
Pauline van Aken Pauline van Aken Pauline van Aken

Door samen te doen en beleven, ervaar jij:

  • leer zelfbewustzijn
  • inzicht in jouw boodschap
  • ontspanning, energie en plezier
  • eigenwaarden en zelfvertrouwenregie over jouzelf en je boodschap
  • optimaal contact met jezelf en anderen
VIDEO'S. van Pauline
Topvrouw Pauline van Aken geeft carriere tips Partner Topvrouwen Bouw & Infra
Topvrouw Pauline van Aken geeft presentatie tips Partner Topvrouwen Bouw & Infra
TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten