Investeer in kennis en geef jouw carrière een flinke boost (richting de top).

Webinar

Wat is jouw expertise? En hoe vinden journalisten jou? Online sessie | Janneke van Heugten

26 mei 2020 | Webinar

Speciaal voor Topvrouwen

Speciaal voor vrouwen aangesloten bij Stichting Topvrouwen Bouw & Infra OF vrouwen met een technische achtergrond organiseren we dit online vragenuur met Media expert: Janneke van Heugten.

Weten voldoende potentiële samenwerkingspartners wel wie je bent en waar ze jou voor kunnen benaderen? Weet je eigenlijk wel hoe makkelijk je Free Publicity in kan zetten om meer mensen binnen je doelgroep te bereiken? Heb je misschien al meerdere pogingen gedaan om in de krant te komen, maar nog zonder succes? Lukt het je niet om in contact met (de juiste) journalisten te komen? In de media komen is super interessant voor je zakelijke profilering. Het onderstreept je expertstatus, het vergroot je bereik en het is voor iedereen haalbaar, maar je moet wel op de hoogte zijn van de drie gouden regels.

Publiciteitsdeskundige Janneke van Heugten helpt je met een succesvolle persbenadering.

Prijs

€ Vrije deelname, achteraf mag je zelf via onze donatie-link bepalen wat je het waard vond
Excl. Btw

Datum

26 mei 2020
14:00 - 15:00

Locatie

Online maximaal 100 deelnemers
  • Over Janneke van Heugten

    Janneke van Heugten spreekt over de kansen van zichtbaarheid in de media. Ze startte haar loopbaan op de persafdeling van Amnesty International (Sydney). In 2007 zette zij het eerste publiciteitsbureau voor vrouwelijke ondernemers in Nederland op. Sinds 2008 zet zij zich met Mediaplatform VIDM in om meer verschillende deskundigen met een missie aan gratis media-aandacht te helpen. Daarnaast doet Janneke van Heugten regelmatig onderzoek naar de aanwezigheid van mannen en vrouwen in de media en publiceert ze hier over. Ze is initiatiefnemer en mede-organisator van de jaarlijkse Vrouw in de Media Awards.

  • 14:00 - 15:00 Interview met Janneke van Heugten door Nina van Arum met tussendoor vragen van Zoom-kijkers (live of in de chat)

TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten