Investeer in kennis en geef jouw carrière een flinke boost (richting de top).

Webinar

ONLINE Vragen uur voor Topvrouwen in de Bouw en Infrasector

14 mei 2020 | Webinar

Schuif je fijn online aan tijdens ons vragenuur?

Jullie weten ons altijd al wel te vinden via de mail of telefoon, maar nu willen we jullie wekelijks de mogelijkheid bieden ons te ontmoeten. Je kunt elke donderdag om 12:00 een uur ONLINE aanschuiven en al je vragen en uitdagingen met ons delen. De vragenuurtjes zijn gratis en je mag er onbeperkt aan deelnemen.

Schrijf je in via de ZOOMLINK

Prijs

€ Gratis deelname
Excl. Btw

Datum

14 mei 2020
12:00-13:00

Locatie

Online via Zoom
 • In deze tijden van Corona wil ook Topvrouwen Bouw & Infra online mogelijkheden bieden om in contact te blijven met haar leden, jullie dus!
  Dat doen we niet alleen door onze fysieke workshops en evenementen naar de online variant om te bouwen.
  We willen er ook VAKER voor jullie zijn!

  Jullie weten ons altijd al wel te vinden via de mail of telefoon, maar nu willen we jullie wekelijks de mogelijkheid bieden ons te ontmoeten. Je kunt elke donderdag om 12:00 een uur ONLINE aanschuiven en al je vragen en uitdagingen met ons delen. We weten natuurlijk niet alles, maar zijn inmiddels wel door de wol geverfde wegwijzers en samen weet je tenslotte altijd meer! Onze ervaring is inmiddels dat iedereen iets waardevols haalt uit onze online ontmoetingen.

  Kom je ook? 

  Dat vrouwen binnen de bouw & infra sector elkaar willen ontmoeten blijkt wel uit de opkomsten van 150+ op onze bijeenkomsten. Samen delen en ontmoeten in professionaliteit en plezier binnen een veilige omgeving, dat wil iedereen. Vrouwen binnen onze Stichting zijn ambitieus en geinspireerd om elkaar zakelijk én persoonlijk verder te brengen. Dat gaan we voorlopig dus ook online doen.

 • Tussen 12:00 - 13:00 staan Lenneke Muller en Nina van Arum ter beschikking voor het beantwoordelijk van al jouw vragen en uitdagingen als vrouw binnen de bouw -en infrasector. Schuif dit uur lekker online aan en ontmoet tevens andere vrouwen binnen de sector. Tevens schuift er af en toe een gast aan met expertise op een bepaalde thema. Blijf onze agenda en webinars dus in de gaten houden.

TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten