Investeer in kennis en geef jouw carrière een flinke boost (richting de top).

Lezing

Online Netwerkwerkbijeenkomst Thema "Word de beste versie van jezelf" | 29 sept

29 september 2020 | Lezing

OVER DE ONLINE BIJEENKOMST

Natuurlijk ligt ook bij dit event de focus op het ontmoeten van andere inspirerende vrouwen binnen de sector. Ons format om éérst samen een lezing/workshop met elkaar te beleven, heeft keer op keer bewezen dat het netwerken erna zoveel makkelijker en levendiger is!

KEYNOTE
Voor deze bijeenkomst hebben wij Julia Wouters als keynote spreker geboekt. Niet alleen haar boek Zijkant van de Macht (mustread), maar vooral haar diverse media optredens benadrukken altijd goed dat zij staat voor "Bewust authentiek".
Tijdens de topvrouwenbijeenkomst neemt zij ons mee op weg om de beste versie van jezelf te worden. Ze leert ons de verschillende dominatie strategieen die plaatsvinden in homogene groepen te herkennen en te benoemen. Zodat je leert begrijpen hoe het "technisch" komt wanneer je jezelf ineens een meisje voelde in een bepaalde situatie. Of waarom je jezelf na een belangrijke vergadering of management -of directieoverleg onzeker en rot voelde. Na de herkenning kun je daar los van komen en zaken je minder laten raken en ze laat zien hoe je dán jouw waardevolle energie in jezelf en anderen kunt stoppen!
Jong -en oud, haar voorbeelden zijn een feest van herkenning voor iedereen.

Prijs

€ Bepaal je zelf, achteraf bepaal je zelf het donatie bedrag aan de Stichting
Excl. Btw

Datum

29 september 2020
13:00 - 15:00 online streaming

Locatie

LIVE STREAM / via ZOOM Dit keer gaan we het online-event avontuur in! Voor alles is een eerste keer. We missen onze grote events teveel! Dus... vanuit een studio die Rabobank Real Estate & Finance beschikbaar heeft gesteld aan ons. Gaan we een mooi event neerzetten. Vanuit huis leer jij nieuwe mensen kennen, zie je een lezing van keynote Julia Wouters en? ben je nadien wéér een betere versie van jezelf.
 • WORD DE BESTE VERSIE VAN JEZELF!

  Onze laatste netwerkbijeenkomst, waar jij je net als 180 andere dames voor aangemeld had, kon helaas vanwege de Corona maatregelen niet doorgaan. Omdat wij dat ontzettende jammer vinden en wij ons voor kunnen stellen dat jullie dat ook vinden, hebben wij samen met Julia Wouters gekeken hoe we de bijeenkomst alsnog plaats kunnen laten vinden!

  Goed nieuws!! Onze eerste ONLINE netwerkbijeenkomst is aanstaande. Samen met onze keynote Julia Wouters zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor onze volgende netwerkbijeenkomst op 29 september a.s. van 13:00 tot 15:00 uur. Spannend, want voor ons is het de eerste keer. Maar bovenal leuk om te organiseren!

  Je kunt jezelf hier aanmelden

  KEYNOTE JULIA WOUTERS <- TIP -> volg haar vast op Linkedin!

   
      

  Voor deze bijeenkomst hebben wij Julia Wouters als keynote spreker. Niet alleen haar boek Zijkant van de Macht (mustread), maar vooral haar diverse media optredens benadrukken altijd goed dat zij staat voor "Bewust authentiek".

  OVER JULIA WOUTERS

  Julia Wouters is auteur van het boek De Zijkant van de Macht, waarom de politiek te belangrijk is om aan mannen over te laten (Uitgeverij Balans, 2018). Van huis uit is ze politicoloog. Julia heeft ruime ervaring in de media, zowel voor als achter de schermen. De Nederlandse politiek heeft geen geheimen voor haar. Elf jaar lang zat ze, als rechterhand van Lodewijk Asscher, bovenop de macht als politiek adviseur en speechschrijver. Wat Julia uniek maakt, is dat wanneer ze over politiek praat of adviseert, ze kennis met ervaring combineert. Ze weet hoe het van buiten overkomt en hoe het van binnen functioneert. Julia heeft ruime ervaring in de media, zowel voor als achter de schermen.

  DE VIJF DOMINANTIE STRATEGIEËN LEREN TE HERKENNEN EN TE BENOEMEN

  Je kent het vast: Je zit in een vergadering en vindt het moeilijk het woord te krijgen. Als je eindelijk aan het woord bent, word je al snel in de rede gevallen of wordt jouw inbreng maar lauwtjes ontvangen.

  Of je hoort via via dat mensen je moeilijk vinden om mee samen te werken, jou zelfs een bitch noemen. Terwijl je zelf het gevoel hebt dat je duidelijk bent maar zeker niet onaardig. Op andere momenten hoor je weer dat je veel te aardig bent. Je vindt het maar verwarrend en het vreet aan je zelfvertrouwen.   Hoe kom je goed uit de verf? Hoe sta je er als het echt nodig is? Hoe zorg je ervoor dat je gehoord en gezien wordt?  

  Leiderschapscoach Julia Wouters weet raad. Zij leert je hoe je opvalt en blijft staan. Ze laat je zien hoe je jezelf kunt blijven en toch impact kunt hebben. 

  Julia geeft een interactieve keynote lezing gebaseerd op haar eigen ervaringen in de media, politiek en als opiniemaker. Ze maakt daarbij gebruik van de kennis en kunde van de Noorse psycholoog Beris Ås. Als eerste vrouwelijke Kamerlid en fractievoorzitter in het Noorse parlement herkende ze vijf manieren waarop haar collega’s haar invloed bewust of onbewust beperkten. Deze mechanismen zijn niet alleen op vrouwen toepasbaar, maar op eenieder die niet tot de dominante groep in een organisatie behoort.

  Wanneer iemand deze dominantie technieken op jou toepast, kan dat je zelfvertrouwen ondermijnen. Bovendien zorgt het ervoor dat je minder effectief bent dan je zou willen. Maar als je ze herkent en weet hoe je er mee om kunt gaan, krijg je meer zelfvertrouwen en ben je effectiever.

  Julia Wouters leert je hoe je soepel om anderen heen kunt navigeren en geeft je inzicht hoe je dit soort dynamieken in jouw team kunt voorkomen. 

  MELD JE ALVAST AAN! Of MELD JE OPNIEUW AAN!

  Wij gaan er een gave online bijeenkomst van maken waarin Julia haar waardevolle kennis met jullie deelt, er ruimte is voor interactie én last but not least, we gaan online netwerken! Julia deelt haar tips en tricks om goed en veilig te netwerken die we gelijk in de praktijk kunnen brengen.

  Wij kijken er naar uit jullie na de zomer weer te zien en wensen jullie een hele fijne welverdiende zomer!

  Hartelijke groeten,

  Nina & Lenneke

 • PROGRAMMA

  13:00 - 15:00 Nina van Arum en Lenneke Mullier begeleiden op een speelse wijze de keynote van Julia Wouters via het topvrouwen livestream event vanuit de aangeboden studio van Rabobank Real Estate & Finance.

TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten