Investeer in kennis en geef jouw carrière een flinke boost (richting de top).

Webinar

Online Masterclass |24 juni | de 6 sleutels van persoonlijk leiderschap| Hester van Rooijen

24 juni 2021 | Webinar

Veel vrouwen gaan voorbij aan wie ze zijn. Zijn geabsorbeerd door de omgeving en door die interne dialoog die we allemaal wel kennen. Waardoor je plezier verliest. Vaak wordt dan gezegd: “gewoon jezelf zijn”. Alleen als jij veel bezig bent met anderen en wat anderen van jou verwachten, drijf je daar langzaam vandaan.

Terug naar jezelf dus!

Persoonlijk leiderschap brengt jou terug naar wie je bent, wie je wilt zijn en waar je voor staat.

Tijd om eerste stappen op de weg terug naar jezelf te zetten. Topvrouwen Bouw & Infra organiseert 10 juni a.s. een Masterclass: de 6 sleutels van persoonlijk leiderschap onder leiding van Hester van Rooijen.


Prijs

€ Vrijwillige bijdrage achteraf
Excl. Btw

Datum

24 juni 2021
12:00 - 13:30

Locatie

Online via Zoom Na aanmelding ontvang je een zoom-link voor deze sessie
 • Stichting Topvrouwen Bouw & Infra organiseert komende tijd diverse Masterclasses voor vrouwen binnen de sector. We zijn enthousiast dat Hester van Rooijen voor ons 10 juni de Masterclass: de 6 sleutels van persoonlijk leiderschap wil verzorgen!. Ben jij er weer bij?

  Hieronder stelt Hester zich graag vast aan jullie voor!

  Mijn naam is Hester van Rooijen, vrouw, moeder, leiderschapscoach, human design specialist en schrijver. 14 jaar lang heb ik in het bedrijfsleven fantastisch werk mogen doen, als consultant en leider bij een infra-bedrijf. Aan de buitenkant was ik kalm en zelfverzekerd, aan de binnenkant was ik keihard voor mezelf en twijfelde ik continu of ik het wel goed deed. Herkenbaar?

  Ik zie zoveel vrouwen die voorbijgaan aan wie ze zijn, geabsorbeerd door de omgeving en door die interne dialoog die we allemaal wel kennen. Waardoor je plezier verliest. Vaak wordt dan gezegd: “gewoon jezelf zijn”. Alleen als jij veel bezig bent met anderen en wat anderen van jou verwachten, drijf je daar langzaam vandaan. Persoonlijk leiderschap brengt jou terug naar wie je bent, wie je wilt zijn en waar je voor staat. Het is dat gesprek tussen jou & jou. Wanneer je van daaruit leidt en krachtige keuzes maakt voelt het moeiteloos en maak je echt impact.

  Hoe je dat doet? Dat leer je in de:

  Masterclass: de 6 sleutels van persoonlijk leiderschap.

  Leuk en fijn je dan te ontmoeten, schrijf jezelf hier in.

 • 12:00 - 13:30 Masterclass: de 6 sleutels van persoonlijk leiderschap.

TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten