Investeer in kennis en geef jouw carrière een flinke boost (richting de top).

Webinar

Online lunchsessies | Topvrouwen in de Bouw & Infra | Alle data & thema's vind je hier

10 september 2020 | Webinar

Elke donderdag tussen 12:00 en 13:00 organiseren Lenneke Muller en Nina van Arum een online lunchsessie voor vrouwen in de bouw, infra en verwante sectoren. Elke week is er een ander thema of een gast die aanschuift. Thema's die voorbij zijn geweest: Zelfverzekerd en comfortabel leren onderhandelen, Prioriteren van kun je leren, Linkedin zichtbaarheid, plaatsen van Linkedinposts, emotionele onveiligheid in de (bouw) vergadering, grenzen stellen etc. etc. Ook een sessie bijwonen? Schrijf je dan vast in voor een van de data.

Prijs

€ Meedoen is gratis, een bijdrage doen aan de Stichting is welkom
Excl. Btw

Datum

10 september 2020
Elke donderdag van 12:00-13:00

Locatie

via Zoom
  • Klik hier om te kijken bij welke sessie jij aanschuift: Want ... wanneer neem een uurtje écht voor jezelf? :-)

    Topvrouwen Bouw & Infra reikt vrouwen in deze online lunchsessies handvatten aan op diverse thema's. Op een prettige en laagdrempelige manier, en met succes! We krijgen zoveel leuke reacties en successen gedeeld van jullie! Dáár doen wij het voor!

    Wil jij ook werken aan zichtbaarheid en professionaliteit? En van sommige onzekerheden af?

    Een keer aanschuiven bij ons vrijblijvende wekelijkse vragenuurtje is in ieder geval stap 1. En lees je onze posts vaker en twijfel je/ervaar je een drempel? Geen zorg, je zult blij zijn dat je tóch kwam! Beloofd.

  • Tussen 12:00 - 13:00 elke donderdag kun jij online aanschuiven, kijk welke thema jou aanspreekt en schrijf je kosteloos in. /inschrijven-lunchsessies-topvrouwen

TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten