Investeer in kennis en geef jouw carrière een flinke boost (richting de top).

Webinar

Online lunchsessie | Topvrouwen in de Bouw & Infra | 3 sept | Emotionele veiligheid

3 september 2020 | Webinar

Elke donderdag tussen 12:00 en 13:00 organiseren Lenneke Muller en Nina van Arum een online lunchsessie voor vrouwen in de bouw, infra en verwante sectoren. Elke week is er een ander thema of een gast die aanschuift. Thema's die voorbij zijn geweest: Zelfverzekerd en comfortabel leren onderhandelen, Linkedin zichtbaarheid, plaatsen van Linkedinposts, emotionele onveiligheid in de (bouw) vergadering, grenzen stellen etc. etc. Ook een sessie bijwonen? Schrijf je dan vast in voor een van de data.

Prijs

€ Je mag achteraf een vrijwillige bijdrage doen aan de Stichting
Excl. Btw

Datum

3 september 2020
12:00-13:00

Locatie

via Zoom
  • Schrijf je hier in voor deze gratis sessie: Want ... wanneer neem een uurtje écht voor jezelf? :-)

    Topvrouwen Bouw & Infra reikt vrouwen in deze lunchsessies handvatten aan op diverse thema's. Op een prettige en laagdrempelige manier, en met succes! We krijgen zoveel leuke reacties en successen gedeeld van jullie! Dáár doen wij het voor!

    Wil jij ook werken aan zichtbaarheid en professionaliteit? En van sommige onzekerheden af?

    Een keer aanschuiven bij ons vrijblijvende wekelijkse vragenuurtje is in ieder geval stap 1. En lees je onze posts vaker en twijfel je/ervaar je een drempel? Geen zorg, je zult blij zijn dat je tóch kwam! Beloofd.

  • Tussen 12:00 - 13:00 staan Lenneke Muller en Nina van Arum met als gast Joriene Beks ter beschikking voor het beantwoordelijk van al jouw vragen en uitdagingen als vrouw binnen de bouw -en infrasector. Schuif dit uur lekker online aan en ontmoet tevens andere vrouwen binnen de sector. Tevens schuift er af en toe een gast aan met expertise op een bepaalde thema. Blijf onze agenda en webinars dus in de gaten houden. Trek je agenda en schrijf je vast in voor de verschillende online lunches. /inschrijven-lunchsessies-topvrouwen

TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten