Investeer in kennis en geef jouw carrière een flinke boost (richting de top).

Webinar

Online Lezing | 2 sept | Raad van Commissarissen - wat is het en hoe kom je erin?

2 september 2021 | Webinar

Met zoveel talent en potentiele vrouwen in de bouw & infra is het tijd dat meer vrouwen toetreden tot een Raad van Commissaris of een Raad van Advies. Veel vrouwen weten nog niet wat het precies is en wat zij bestuurlijk kunnen betekenen.
Tijd om 1300 vrouwen binnen de bouw -en infrasector te informeren, te interesseren en op te leiden tot potentiele RvC kandidaten.

In deze online sessie verteld Klaas Bovenhuis wat een RvC is, wat het orgaan doet, welke rollen er zijn en vooral... hoe je er in komt en welke stappen je daarvoor nu al kunt nemen.Prijs

€ Vrijwillige bijdrage achteraf
Excl. Btw

Datum

2 september 2021
12:00 - 13:30

Locatie

Online via Zoom Na aanmelding ontvang je een zoom-link voor deze sessie
  • Met zoveel talent en potentiele vrouwen in de bouw & infra is het tijd dat meer vrouwen toetreden tot een Raad van Commissaris of een Raad van Advies. Veel vrouwen weten nog niet wat het precies is en wat zij bestuurlijk kunnen betekenen.
    Tijd om 1300 vrouwen binnen de bouw -en infrasector te informeren, te interesseren en op te leiden tot potentiele RvC kandidaten.

    In deze online sessie verteld Klaas Bovenhuis wat een RvC is, wat het orgaan doet, welke rollen er zijn en vooral... hoe je er in komt en welke stappen je daarvoor nu al kunt nemen.

  • 12:00 - 13:30 Online sessie via Zoom

TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten