Investeer in kennis en geef jouw carrière een flinke boost (richting de top).

Lezing

Netwerkwerkbijeenkomst Topvrouwen Bouw & Infra | 12 april 2022

12 april 2022 | Lezing

THEMA: VROUWEN & GELD LIVE & ONLINE
Op 12 april om 16:00 uur is er weer een netwerkbijeenkomst van Stichting Topvrouwen Bouw & Infra. Voor elke vrouw werkzaam in de technische sector.

Ons eerste event wat weer live (en online) gaat plaatsvinden! Wij hebben er ontzettend zin in en kijken er naar uit om een deel van jullie weer echt te kunnen ontmoeten.

Over de bijeenkomst

Onze netwerkbijeenkomsten zijn vooral in het teken van het ontmoeten en leren kennen van andere vrouwen in de technische sector.
Voor de bijeenkomsten nodigen we altijd een gastspreker uit die "prikkelt".

Financiële onafhankelijkheid, en zelfs vrijheid, is haalbaar. Voor iedereen. Op 12 april gaan wij samen met Hanneke van Onna het thema geld bespreekbaar wordt maken in een open setting. Want wat betekent geld voor een persoon? Hoe is jouw relatie tot geld? Duik je weg van het onderwerp of ben je al goed op weg? Wat voor hulp kan je gebruiken of hoe zou je een ander kunnen helpen met jouw kennis? Hanneke neemt in haar keynote de vrouwen mee in haar eigen weg van 'financieel failliet' naar 'financiële vrijheid'. Zij geeft praktische tips en voorbeelden waar de vrouwen zelf mee aan de slag kunnen.

Na de keynote is er natuurlijk de mogelijkheid om al jouw vragen over geld te stellen aan Hanneke, Nina en Lenneke.

Prijs

€ Jij bepaalt zelf wat je het waard vond. En krijgt een factuur of betaallink waarmee je jouw bijdrage kunt doen.
Excl. Btw

Datum

12 april 2022
16:00 tot 21:00 hybride: live/online streaming

Locatie

Ringwade 41 te Nieuwegein / Hybride dus ook via Livestream Voor dit event mogen we gebruik maken van de locatie van WSP in Nieuwegein. WSP is een wereldwijd erkend advies- en ingenieursbureau. De mensen van WSP staan klaar om projecten succesvol en duurzaam op te leveren. WSP stelt aan ons een prachtige ruimte beschikbaar waarin we Coronaproof samen kunnen komen. Er kunnen 60 dames live aanwezig zijn en een onbeperkt aantal dames kunnen online deelnemen. Aan jou de keuze wat jouw voorkeur heeft.
 • Over de bijeenkomst

  Onze netwerkbijeenkomsten zijn vooral in het teken van het ontmoeten en leren kennen van andere vrouwen in de technische sector. En ook samen genieten van een drankje en een heerlijk veganistisch buffet!

  Voor de bijeenkomsten nodigen we altijd een gastspreker uit die "prikkelt".

  Financiële onafhankelijkheid, en zelfs vrijheid, is haalbaar. Voor iedereen. Op 30 november gaan wij samen met Hanneke van Onna het thema geld bespreekbaar wordt maken in een open setting. Want wat betekent geld voor een persoon? Hoe is jouw relatie tot geld? Duik je weg van het onderwerp of ben je al goed op weg? Wat voor hulp kan je gebruiken of hoe zou je een ander kunnen helpen met jouw kennis? Hanneke neemt in haar keynote de vrouwen mee in haar eigen weg van 'financieel failliet' naar 'financiële vrijheid'. Zij geeft praktische tips en voorbeelden waar de vrouwen zelf mee aan de slag kunnen.

  Na de keynote is er natuurlijk de mogelijkheid om al jouw vragen over geld te stellen aan Hanneke, Nina en Lenneke. We sluiten de middag af met een interactief gedeelte waarin je in een kleine setting met het thema geld aan de slag kan.

   

   

  Over Hanneke van Onna

   

  Hanneke van Onna is ondernemer en expert op het gebied van Vrouwen en Geld. Ze helpt zowel bedrijven als particulieren met hét onderwerp dat haar leven lange tijd heeft beheerst: geld. Voor Hanneke geen vreemde koek, aangezien ze zelf ooit ook een schizofrene relatie met geld had. Ze kwam oog in oog te staan met een faillissement en een geldverslindende scheiding. Toen ze daarna haar baan verloor leefde ze voor een periode op de armoede-grens. Deze persoonlijke en zakelijke ervaringen gecombineerd met haar besluit om anderen te helpen op hun pad zijn de sleutels van haar succes. Ze heeft een diepgewortelde drive om anderen hun doelen te laten bereiken.

  Geld heeft haar leven beheerst, nu helpt ze anderen door bewustwording te creëren over het belang van financiële onafhankelijkheid voor vrouwen.

  Volg je Hanneke al op Instagram?

  Wij zeggen doen! In haar laatste post deelt Hanneke mooie vragen die ons in ieder geval aan het denken gezet hebben.

 • PROGRAMMA

  16:00 - 16:15 Opening namens Stichting Topvrouwen Bouw Infra
  16:15 - 16:30 Anja Vijzelaar, namens WSP
  16:30 - 17:15 Keynote Hanneke van Onna
  17:15 - 18:00 Interactief gedeelte/vragensessie
  18:00 - 20:30 Netwerken & diner aan thema tafels

TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten