Investeer in kennis en geef jouw carrière een flinke boost (richting de top).

Lezing

Exclusief seminar voor 45 Topvrouwen & mannen | 19 januari 2024 | Leren spreken met meer impact | Paul Hendriks

19 januari 2024 | Lezing

Lenneke Muller & Nina van Arum organiseren vanuit eigen naam een exclusief seminar voor 45 mannen en vrouwen die willen leren hoe ze bewust authentiek, maar met méér impact op het podium kunnen staan. Of aan de vergadertafel zitten. Denk aan mensen in management -of directiefuncties, vrouwen met een verhaal.

Voor wie is het?

Voor mensen die al regelmatig op het podium staan, of moeten gaan staan.
Het is echt een lezing hoe je meer IMPACT maakt. Heb je spreekangst? Daar organiseren we regelmatig andere lezingen voor.

Voor €249,- excl. BTW breid je niet alleen je professionele bagage op het gebied van spreken en impact maken uit, je krijgt ook contact met 44 andere gelijkgestemde mensen door deze onvergetelijke ervaring die jullie gaat binden. 
Nadien eet je een broodje in de prettige omgeving waar het seminar gehouden wordt. Dus een uitstekende gelegenheid om ook nog eens je netwerk uit te breiden.

Prijs

€ 249 excl. btw | na inschrijving ontvang je een factuur vanuit P&A Events/Nina van Arum
Excl. Btw

Datum

19 januari 2024
09:00 - 13:00

Locatie

Hoevelaken
 • Je geeft een presentatie van een uur of je mag in drie zinnen pitchen wat je voor iemand kunt betekenen. Je neemt het woord in een meeting en wilt de juiste indruk maken. Hoe creëer jij maximale impact als je spreekt?

  Hoe zorg je dat je de juiste aandacht krijgt én dat je deze vast houdt?

  Hoe laat je luisteraars aan je lippen hangen?

  Hoe bereik je maximaal wat je wilt bereiken?

  In de lezing "Spreken met impact" neemt Paul Hendriks je mee in de lessen die hij leerde van onder andere spreekgoeroes zoals Remco Claassen en Robert B. Cialdini.

  Zelf past Paul deze lessen al ruim 10 jaar toe in zijn dagelijkse praktijk. Paul zet de basis neer die je in elk gesprek of in elke presentatie of gesprek kunt gebruiken. Daarna krijg je tips en leer je over presentatietechnieken. Na deze lezing weet je wat je moet doen om je publiek of vergadergenoten te boeien en echte impact te hebben.

  Paul Hendriks is Sales Expert PPB bij Rabobank Nederland. In die functie staat hij vaak voor grote groepen. Daarnaast verzorgt Paul lezingen en trainingen vanuit zijn eigen bedrijf Paul Hendriks Events en is hij Quizmaster. Hij geniet van effectief spreken en aan het zien wat er met een groep of individu gebeurt die zijn sessies volgt. Lol en energie zijn de sleutelwoorden van zijn lezing.

 • 09:00 - 13:00 Lezing/ Seminar Paul Hendriks
  13:00 - 14:00 Gezamelijke lunch

TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten