Investeer in kennis en geef jouw carrière een flinke boost (richting de top).

Lezing

Exclusief seminar voor 30 Topvrouwen | Leren spreken met meer impact | Paul Hendriks

4 februari 2022 | Lezing

Topvrouwen Bouw en Infra organiseert een exclusief seminar voor 30 vrouwen werkzaam binnen de technische sector die willen leren hoe ze bewust authentiek, maar met méér impact op het podium kunnen staan. Denk aan vrouwen in management -of directiefuncties, vrouwen met een verhaal (best practices of op het gebied van duurzaamheid) , omgevingsmanagers.

Voor wie is het?

Voor vrouwen die al regelmatig op het podium staan, of moeten gaan staan.
Vrouwen met een verhaal wat verteld moet worden. Het is echt een lezing hoe je meer IMPACT maakt. Heb je spreekangst? Dan hebben we hier een andere lezing voor (zie agenda)

Prijs

€ 149 excl. btw
Excl. Btw

Datum

4 februari 2022
09:00 - 13:00

Locatie

Hoevelaken
 • Je geeft een presentatie van een uur of je mag in drie zinnen pitchen wat je voor iemand kunt betekenen. Je neemt het woord in een meeting en wilt de juiste indruk maken. Hoe creëer jij maximale impact als je spreekt?

  Hoe zorg je dat je de juiste aandacht krijgt én dat je deze vast houdt?

  Hoe laat je luisteraars aan je lippen hangen?

  Hoe bereik je maximaal wat je wilt bereiken?

  In de lezing "Verbaal een baas" neemt Paul Hendriks je mee in de lessen die hij leerde van onder andere spreekgoeroes zoals Remco Claassen en Robert B. Cialdini.

  Zelf past Paul deze lessen al ruim 10 jaar toe in zijn dagelijkse praktijk. Paul zet de basis neer die je in elk gesprek of in elke presentatie of gesprek kunt gebruiken. Daarna krijg je tips en leer je over presentatietechnieken. Na deze lezing weet je wat je moet doen om je publiek of vergadergenoten te boeien en echte impact te hebben.

  Paul Hendriks is Sales Expert PPB bij Rabobank Nederland. In die functie staat hij vaak voor grote groepen. Daarnaast verzorgt Paul lezingen en trainingen vanuit zijn eigen bedrijf Paul Hendriks Events en is hij Quizmaster. Hij geniet van effectief spreken en aan het zien wat er met een groep of individu gebeurt die zijn sessies volgt. Lol en energie zijn de sleutelwoorden van zijn lezing.

 • 09:00 - 13:00 Lezing/ Seminar Paul Hendriks
  13:00 - 13:30 Kleine lunch/Broodje-to-go

TERUG. naar HOME
Ontmoet topvrouwen op de bijeenkomsten